0
A Green Wolf Communications Kft, 2012-ben alakult, zöld-kommunikációra szakosodott sajtóirodaként. Cégünk magyar, Szigethalmi székhelyű, hírközlésre, nyomtatásra és termékmenedzsmentre szakosodott vállalkozás.

A Green Wolf szakértői csapata egyedülálló módon ötvözi a kommunikáció jogi nyelvét a marketing feladatokkal, vállalatuk vezető üzleti fejlődése érdekében. Stratégiai tanácsadás keretében, gondosan kiválasztott szakemberek hangolják össze a változó piaci lehetőségeket, a vezetői jövőképpel, a működő cégmárka javára.

A PR egyik legfontosabb tudományága a jogi kommunikáció. Igaz, hogy a törvény ritkán csap le a címlapok tartalmára, mégis a bíróságok vezető tételei a napi rendszerességgel sugárzott, nyomtatott média hírei. Egy hatékony ügyvédi iroda valamint a PR szoros együttműködésével megváltoztathatja a kialakult hibás tendenciát, és a jó hírneve megtartásával magasabb profitra tehet szert. Keretet ad cégmárkájának, segítségével védi vállalatát a sértett fogyasztók, magánszemélyek, esetleg konkurens vállalatok kárósító hatásaival szemben.

Napjainkra a környezetüket érintő kérdések, elkerülhetetlenül érintik a társadalmi osztály minden rétegét. A környezeti hatások minden élőlényt érintenek, éppen ezért nehéz bármely üzleti tevékenységet folytató vállalkozásnak kivonnia magát a probléma alól. A vállalati fenntarthatóság ez által vált kulcsfontosságú reputációs kérdésé, létrehozva egy teljesen új tudományágat, a Zöld PR-t.

Mi több! A közpolitikai csoportok céljai is megegyeznek a fenntarthatósági érdekekkel, gazdasági ösztönző csomagokkal támogatva a vállaltok Zöldülő törekvéseit, magával hozva a Zöld PR üzleti szükségszerűségét.

Emellett nem lehet elmenni, amellett a tény mellet sem, hogy a környezetvédelmi kezdeményezésekre frissen átálló szervezeteket, generált cinizmussal „zöldre festőknek” csúfolják. A Green Wolf, környezetvédelmi kérdésekben elkötelezett szakértői csapata, segít az ügyfelek hiteles képet felállítani a környezetért folytatott törekvéseikről.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a sikeres kommunikáció érdekében működésünk három pillérre helyeződik.

   # nyomtatott sajtó
   # online magazin
   # interaktív rendezvények, bemutatók, termékmenedzselés, marketing

A három pillér támogatásával jön létre a sikeres zöld - termék - menedzsment.

Látod - tapasztalod - érted - szereted

Hiszünk a zöld-törekvések sikerében. Feladatunknak érezzük, hogy munkánkkal összefogjuk, a fenntarthatóság, innováció, egészségtudatos termékek szolgáltatóit, gyártóit, forgalmazóit. Közelebb visszük az embereket annak a megértéséhez, kik ők, és, hogy valójában egészségesen akarnak élni.


Green Wolf Communications Kft.
Cégjegyzékszám: 13-09-160177
Adószám: 24168852-2-13