0

Meséljen, gondolkodtasson!

Ha úgy gondolja, hogy mások számára is szórakoztató, vagy épp tanulságos lehet a mindennapjaiban, családjában, utazás alatt, vagy más élethelyzetben szerzett tapasztalata, írja meg nekünk! A legjobbakat leközöljük.

Tegye fel kérdéseit, írja meg véleményét!

Cikkek olvasása közben biztos felmerülnek Önben kérdések. Ossza meg velünk, és mi felkutatjuk a választ. Tegyen fel kérdéseket szakértőinknek, vagy mondja el gondolatait a témával kapcsolatban.

Tegyen javaslatot!

Sokat hallott már olyan hazánk szülöttéről, talán ismer olyan embert, aki segítőkészségével megváltoztatta mások életét? Netán olyat, aki jó ötletével, kitartó munkájával megvalósította álmait, vagy épp követendő példát mutatott? Írja meg nekünk. Kérdései is vannak kedvencéhez? Ossza meg velünk, és megkérdezzük!

Kipróbálná magát újságíróként?

Szellemiségünkhöz illeszkedő színvonalas cikkeket szívesen jelentetünk meg a Greenbeats magazin címoldalán, ahonnan időről időre olvasóink szavazatai alapján kerülhet be valamely rovatunkba, vagy kerülhet ki szerzőink közül. A szavazás eredményét bárki nyilvánosan követheti.

A Greenwolf Communication csapatához, vagy a Greenbeats magazinhoz intézett kérdéseit, témajavaslatait, szerzőnek jelentkezését a Kapcsolat űrlapon keresztül juttathatja el hozzánk, akár itt, akár bármelyik Greenbeats rovatból.

Küldje el írásait, információit!

Az alábbi elérhetőségekre várunk ellenőrizhető, kiterjedt történeteket, közleményeket, köz – és magánszektorból egyaránt. Elsősorban olyan területekéről várunk leveleket, ahol a fenntarthatóság döntő szerepet játszik. Iroda, környezet, innováció, életmód, társadalom (mindennapok), gazdaság:
    Greenbeats címlap:
    Életmód:
    Hétköznapok tudománya:
    Kultúra:
    Zöld gazdaság:
    Zöld hazai:
    Zöld világ:
greenbeatsrovat.ujiro[at]blogger.com
greenbeatsrovat.eletmod[at]blogger.com
greenbeatsrovat.eletestudomany[at]blogger.com
greenbeatsrovat.kultura[at]blogger.com
greenbeatsrovat.zoldgazdasag[at]blogger.com
greenbeatsrovat.zoldhazai[at]blogger.com
greenbeatsrovat.zoldvilag[at]blogger.com

Írások küldésének módja:

E-mail formátumban várjuk az írásokat. Ezek az írások nem e-mail fiókba kerülnek, hanem közvetlenül a magazinba. Rendszerünk semmiféle csatolmányt nem fogad, így a mellékelt Word és hasonló dokumentumok nem jutnak el hozzánk.

Az e-mail tárgysora az írás címe. Tartalma a cikk szövege. Az egyes írásokba természetesen képeket is beszúrhat. A beküldött írásokat látvány szempontjából szerkesztjük, tartalmi szempontból nem.

Ha bármilyen személyes információt szeretne eljuttatni hozzánk, kérjük a Kapcsolat űrlapon keresztül tegye.

Megértésüket köszönöm:
Greenbeats
Kun-Szabó Ella
Greenwolf Communications
Greenbeats Magazin