0
Greenbeats egy dinamikusan épülő, ökofókuszú-kommunikációra szakosodott hírügynökség. Mi a Greenbeats munkatársai, célunkul tűztük ki, hogy magas szerkesztési színvonalon, kiegyensúlyozott öko-csatornát hozzunk létre a független tájékoztatás érdekében.

Éppen ezért; várjuk az ellenőrizhető, kiterjedt történeteket, közleményeket, a köz és magánszektorból egyaránt. Elsősorban olyan területekéről várunk leveleket, ahol az ökofókuszú gondolkodásmód kiemelt fontosságúvá vált. Iroda, környezet, agrár, innováció, életmód, társadalom (mindennapok), gazdaság.

Ezen felül várunk minden tájékoztatót, ami az életet szolgálja. Csatlakozhatnak a kiadványunkhoz szabadúszó újságírók, szövegírók, szakértők és vendég bloggerek.

Ökocsatornánk híreket jelenleg; angol/magyar nyelven fogad és szolgáltat.
Az ellenőrzés jogát fenntartjuk!

Szellemiségről röviden

Megmutatjuk az értékes emberi gondolatokat, és azokat, akikre méltán büszkék lehetünk. Jövőbe tekintünk a fejlődés, környezetvédelem, fenntartható gazdaság- kereskedelem-termelés irányába. Fontos az egészségtudat, kultúra fejlesztése, sport, és a szórakoztató elfoglaltságok.

Kíváncsiak vagyunk a máshogy gondolkodókra.

Magazinunk témavezetésében elsődlegesen az emberi értékeket tartja szem előtt, hozzájárulva a köz gyarapodásához. Publikációinkkal az egészségtudatot, környezettudatosságot, fenntartható gazdaságot, élhetőbb közösségi életet támogatjuk.


Minden jog fenntartva; Green Wolf Communications
Cégjegyzékszám: 13-09-160177
Adószám: 24168852-2-13